Η on air πρόταση του Φουρλά στον Εφραίμ για να πάει στον Απόλλωνα – Η αντίδραση της Αριστοτέλους - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/9/18

Η on air πρόταση του Φουρλά στον Εφραίμ για να πάει στον Απόλλωνα – Η αντίδραση της ΑριστοτέλουςΚαι όμως ο Λουκάς Φουρλάς έκανε on air πρόταση στον Γιώργο Εφραίμ για να πάει στον Απόλλωνα.

Πρώτος καλεσμένος της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην πρεμιέρα της την Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου ήταν ο Λουκάς Φουρλάς.

Η οικοδέποινα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» έκανε μια εκ βαθέων συζήτηση με τον καλεσμένο της και καταπιάστηκαν με τα πολύ σοβαρά θέματα που έτυχαν στην ζωή του Λουκά Φουρλά, που ήταν η απώλεια του αδελφού του και της κόρης του.


Ο Λουκάς Φουρλάς θέλοντας να ελαφρύνει την συζήτηση αναφέρθηκε και στην ομάδα του, τον Απόλλωνα και στην χαρά που πήρε όταν η ομάδα της Λεμεσού κατάφερε να μπει στην Ευρώπη.

Ο καλεσμένος της Χριστιάνας Αριστοτέλους της είπε on air: «Εννά κάμουμεν καμιάν πράξη λαλείς; Άφηστον να φέρει τα μίλια του. Να τον δούμε αγωνιστικά. Να κερδίσει λίγα παιχνίδια στα πόδια του...και θα το συζητήσουμε».

Φυσικά ο Λουκάς Φουρλάς αναφερόταν στον σύζυγό της παρουσιάστριας, Γιώργο Εφραίμ. Δείτε την αντίδραση της Αριστοτέλους στο video που ακολουθεί:


tothemaonline.com

Post Top Ad


-->