Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Μπράβο! Η απίστευτη κίνηση του ζευγαριού που συγκινεί! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/9/18

Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Μπράβο! Η απίστευτη κίνηση του ζευγαριού που συγκινεί!


 

Μεγάλο μπράβο στο ζευγάρι!

Σε πελάγη ευτυχίας ευτυχίας πλέουν ο παρουσιαστής και η σύντροφος του. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σίφνο το Σάββατο και τόσο οι δυο τους όσο και οι συγγενείς και φίλοι τους πέρασαν υπέροχα!

Σάκης και Χριστίνα όμως λίγο πριν το γάμο τους, πήραν μια σημαντική απόφαση! Ποια είναι αυτή;


Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τα δώρα γάμου τους στους πυρόπληκτους! Η απόφαση της δωρεάς δεν παραξένεψε κανέναν.

Όπως αναφέρει στο περιοδικό Λοιπόν, πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, η απόφαση αυτή του ζευγαριού δεν παραξένεψε κανέναν. Είναι γνωστό πως τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν έντονο το συναίσθημα της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός πως τις ημέρες της μεγάλης εθνικής τραγωδίας διέκοψαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και επισκέφθηκαν το Μάτι, συζητώντας με τους πυρόπληκτους αλλά και τους συντετριμένους κατοίκους της περιοχής που "έχασαν" δικά τους πρόσωπα.

Έτσι, λοιπόν μεγάλο μέρος του ποσού που θα συγκεντρωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που θα συγκεντρωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δώσει στους καλεσμένους τους για το γάμο τους θα κατευθυνθεί σε αυτούς τους συνανθρώπους μας, που το έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.


youweekly.gr

Post Top Ad


-->