Συγκινούν οι εξομολογήσεις Αριστοτέλους - Ολυμπίου για τις αποβολές τους - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/9/18

Συγκινούν οι εξομολογήσεις Αριστοτέλους - Ολυμπίου για τις αποβολές τουςΗ Δέσποινα Ολυμπίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους για την ζωή της ως μανούλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις πρώτες αποβολές εγκυμοσύνης που είχε. Τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια και αναφέρθηκε και εκείνη στην δική της αποβολή.

 H Κύπρια τραγουδίστρια, θα βρίσκεται στην Κύπρο για εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί της Λεμεσού με τον Γιώργο Θεοφάνους, την Ευρυδίκη και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Σχετικά με αυτό είπε «Δούλευα καιρό το γεγονός ότι θα έφευγα. Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στο μωρό. Ήθελα να είμαι λογική, ψύχραιμη, ρεαλίστρια. Του είπα "η μάμα πρέπει να πάει δουλειά, θα λείψω λίγες ημέρες να είσαι καλά". Έκλαιγα μια μέρα πριν στα μουλωχτά βλέποντας τον... Ελπίζω είπα την εβδομάδα που θα λείψω μην περπατήσει και να μην είμαι η πρώτη που θα του κρατά το χεράκι. Όταν τον αποχαιρέτησα φρόντισα την τελευταία στιγμή να είμαι σαν να γυρίσω σε μια ώρα . Μιλάμε με βιντεοκλήση, μου μιλάει, μου γελάει, μου στέλνει φιλάκια. Είναι η πρώτη φορά που τον αφήνω από την ημέρα που γεννήθηκε».


Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της, η Δέσποινα Ολυμπίου είπε τα εξής: «Είχα προβλήματα στο παρελθόν και δεν ήθελα να το διακινδυνέψω (για αυτό σταμάτησα τα πάντα) και λόγω ηλικίας αλλά και γιατί το θέλαμε πάρα πολύ. Είχα πρόβλημα και με τον πλακούντα και δεν έπρεπε να κινούμαι πολύ, να ταξιδεύω κ.α. Yπήρξαν δυσκολίες αλλά τις περίμενα. Στο παρελθόν είχε χαθεί μια εγκυμοσύνη και ένιωθα ότι κάτι συμβαίνει, ένιωθα άρρωστη. Αλλά το διαχειρίστηκα πολύ καλά».

Δείτε το βίντεο στο chnews.com.cy:
Post Top Ad


-->