Έξαλλη η Μιζεράκη με τον Σκαϊ και την εκπομπή - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/9/18

Έξαλλη η Μιζεράκη με τον Σκαϊ και την εκπομπήΤι ώρα παίζει το «Σκάσε και Κολύμπα»; Είπαμε; Στις 02.30 το πρωϊ. Το βλέπουν με μανία οι οδηγοί ταξί, οι περιπτεράδες, οι κοπέλες που δουλεύουν βράδυ και ξέρουν απο υγρασία και βεβαίως οι ίδιοι οι παρουσιαστές. Θέλετε να σας πώ πόσοι δέκτες είναι ανοιχτοί εκείνη την ώρα; Πόσες τηλεοράσεις εννοώ; Μόλις το 0,8% της συνολικής τηλεθέασης.

Γιατί τους εξοστράκισαν έτσι; Μα για τα ΤΡΑΓΙΚΑ νούμερα τηλεθέασης. Βεβαίως και οι ίδιοι οι παρουσιαστές, εδώ που τα λέμε, δεν έκαναν και καμια σημαντική προσπάθεια να βοηθήσουν το προϊόν.


Για παράδειγμα η Μιζεράκη-η οποία μαθαίνω πώς είναι στα κάγκελα με την συμπεριφορά κάποιων στελεχών του καναλιού-έχει να ποστάρει στο κατα τα άλλα πολύ δυνατό προφίλ της στο Ίνσταγκραμ απο τις 22 Ιουλίου «κάτι» για την εκπομπή. Ο δε Ζάρλας που νόμιζε ότι θα γίνει Λέτερμαν μετά την εμπλοκή του στο «Σκασε και κολύμπα» μας ενημέρωνε πρίν απο μερικές ημέρες ότι η εκπομπή του παίζει στις 22.45. Που να ξερε ο νεανίας…

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σκαϊ απέδειξε πόσο εύκολα μπορεί να κάψει ανθρώπους… και εκείνοι-οι άνθρωποι-με την σειρά τους πόσο εύκολα δέχτηκαν να καούν χωρίς δεύτερες σκέψεις..


Συμπέρασμα; Τα όμορφα παιδιά… όμορφα καίγονται στην τηλεόραση…

nassoblog.gr

Post Top Ad


-->