Η δημόσια έκκληση της Χρίστινας Μπόμπα για την 10χρονη Σπυριδούλα που πάσχει από καρκίνο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/9/18

Η δημόσια έκκληση της Χρίστινας Μπόμπα για την 10χρονη Σπυριδούλα που πάσχει από καρκίνοΗ Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ήλθαν σε θρησκευτικό γάμο πριν λίγες μέρες. Ωστόσο, η πλέον κυρία Τανιμανίδη δεν παύει να ιδιαίτερα ενεργή σε θέματα κοινωνικής στήριξης.

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν το ευτυχές γεγονός, είχε λάβει μέρος στο «Yes I Do Catwalk by PANDORA» και είχε περπατήσει στην πασαρέλα με δύο κοριτσάκια πλάι της. Το ένα, η 10χρονη Σπυριδούλα, διαγνώστηκε με οστεοσάρκωμα και πρέπει άμεσα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Γερμανία. Για αυτόν τον σκοπό, είναι απαραίτητη η συγκέντρωση χρημάτων, καθώς το κόστος αντιμετώπισης του καρκίνου και της νοσηλείας είναι ιδιαίτερα υψηλό.


Την είδηση έκανε αρχικά γνωστή η Άννα Πρέλεβιτς. Ενώ η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε φωτογραφίες από την εν λόγω επίδειξη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και προχώρησε σε έκκληση οικονομικής στήριξης της 10χρονης για να καλυφθούν τα έξοδα του χειρουργείου που θα σώσει την ζωή στην μικρή Σπυριδούλα.

Δείτε τα στιγμιότυπα:faysbook.gr

Post Top Ad


-->