Ποιος αναδείχθηκε ο νικητής τηλεθέασης της μάχης των δελτίων ειδήσεων; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

18/9/18

Ποιος αναδείχθηκε ο νικητής τηλεθέασης της μάχης των δελτίων ειδήσεων;



Τα καινούργια τηλεοπτικά προγράμματα έχουν ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός. Ήρθε και η σειρά των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων. Στην μάχη της ενημέρωσης -αλλά και της τηλεθέασης- οι νέοι παρουσιαστές (βλ. Γωγώ Αλεξανδρινού) και οι παλιοί (βλ. Νικήτας Κυριάκου, Στέλλα Στυλιανού, Χρύσανθος Τσουρούλλης και Αιμιλία Κενεβέζου).

Ειδικότερα, η τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων ήρθε ως εξής:


Πρώτο πρεμιέρα στις 20:00 έκανε το δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ με την Γωγώ Αλεξανδρινού να καταγραφεί το υψηλότερο νούμερο τηλεθέασης σε τέταρτο της ώρας, με 14,6 και χαμηλότερο το 13,4 την ώρα των αθλητικών.

Το δελτίο ειδήσεων του TvOne με την Στέλλα Στυλιανού σημείωσε το υψηλότερο σε τηλεθέαση τέταρτο της ώρας το 13,3 και χαμηλότερο το 10,1.

Ο Αντ1 με τον Νικήτα Κυριακού κατέγραψε ως υψηλότερο νούμερο τηλεθέασης σε τέταρτο της ώρας το 15,5 και χαμηλότερο αυτό της έναρξης με 12, 8.

Οι Τομές στα γεγονότα με το Χρύσανθο Τσουρούλλη στο Sigma κατέγραψαν το υψηλότερο νούμερο τηλεθέασης ακριβώς στην έναρξη με 17,9 και κατέληξε στο χαμηλότερο με 14,9.

Ο Alpha και η Αιμιλία Κενεβέζουν σημείωσε ως υψηλότερο νούμερο τηλεθέασης σε τέταρτο της ώρας το 13,3 και χαμηλότερο το 12,3.




Post Top Ad


-->