Μας επιβεβαιώνει ο Δώρος: «Μπορεί αύριο να χωρίσουμε με την Αθηνά» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/9/18

Μας επιβεβαιώνει ο Δώρος: «Μπορεί αύριο να χωρίσουμε με την Αθηνά»«Τίτλοι τέλους στον έρωτά τους. Όλα για το “φαίνεσθαι”» γράφαμε πριν μόλις τέσσερις μέρες και η επιβεβαίωση έρχεται από τα χείλη του Δώρου Παναγίδη για την κρίση που περνάει η σχέση του με την Αθηνά Χρυσαντίδου.

Για τον τηλεοπτικό έρωτά τους που γεννήθηκε on air στο σπίτι του «Power of Love» ο Δώρος είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό: «Μπορεί αύριο να χωρίσουμε με την Αθηνά» αφήνοντας να εννοηθεί πως ποτέ δεν μπορείς να πεις «για πάντα» σε τίποτα πλέον.


Να σας θυμίσουμε ένα απόσπασμα από το σχετικό ρεπορτάζ μόλις πριν λίγα 24ωρα:
«Η αλήθεια είναι πώς αν κάποιος παρακολουθήσει τα στόρι τους, τις φωτογραφίες τους και τις κοινές εμφανίσεις τους θα πει “να το μόνο ζευγάρι που έμεινε μαζί μετά το παιχνίδι”. Είναι όμως έτσι; Ισχύει αυτό που βλέπουμε ή μήπως τα φαινόμενα απατούν;

Η αλήθεια. Ποια είναι η αλήθεια; Ο Δώρος έχει κουραστεί. Βλέπετε η ανάγκη της Αθηνάς να “γίνει” είναι ακόμη πιο έντονη τώρα. Από μικρή έψαχνε τρόπο η νεαρή Ρωσοπόντια να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα. Κι αυτό από μόνο του είναι “αρρώστια”».

nassosblog.gr

Post Top Ad


-->