Δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο η Θέκλα με το πολύχρονο δράμα της! «Σταμάτα να ενοχλείς την οικογένεια μου» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/9/18

Δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο η Θέκλα με το πολύχρονο δράμα της! «Σταμάτα να ενοχλείς την οικογένεια μου»Η Θέκλα Πετρίδου ήταν καλεσμένη χθες Τρίτη 18/9 στην εκπομπή «Παρέα μου» της Χαριτίνης Ηλιάδου.

Η ψυχολόγος και παρουσιάστρια σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, δεν άφησε κανέναν τηλεθεατή ασυγκίνητο με τα όσα εξομολογήθηκε για την ζωή της.

Η Θέκλα Πετρίδου αποκάλυψε πως υπήρξε το τρίτο πρόσωπο σε σχέση. Συγκεκριμένα, υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του νυν συζύγου της, Παναγιώτη Χριστοδούλου, ο οποίος ζητούσε διαζύγιο από την γυναίκα του.

Η ιστορία δεν τελείωσε εκεί. Αφού η πρώην σύζυγος του Παναγιώτη δεν τους αφήνει σε ησυχία, παρά το διαζύγιο και τον γάμο τους.


Η Θέκλα Πετρίδου για πρώτη φορά εκμυστηρεύτηκε τα όσα βιώνουν και επιπλέον, η συγκεκριμένη γυναίκα προβαίνει σε ψυχολογικό πόλεμο στην παρουσιάστρια και στον Παναγιώτη. Αποτέλεσμα της περιπέτειας αυτής, ήταν να πάει η γνωστή παρουσιάστρια διαβήτη και πληγές από αυτοάνοσο ασθένεια.

Η γνωστή ψυχολόγος έκανε πρώτη φορά τις εν λόγω αποκαλύψεις επειδή όπως είπε, προειδοποίησε την πρώην σύζυγο του Παναγιώτη να σταματήσει να ενοχλεί την οικογένεια της, αλλιώς θα μιλήσει. Το αποτέλεσμα ήταν η Θέκλα Πετρίδου να ξεσπάσει δημόσια.


Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Post Top Ad


-->