Αριστοτέλους σε Κύπρια παρουσιάστρια: «Έπαιζες και παίζεις πολύ καθαρό παιχνίδι» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/9/18

Αριστοτέλους σε Κύπρια παρουσιάστρια: «Έπαιζες και παίζεις πολύ καθαρό παιχνίδι»


 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έχοντας απέναντί της την Κύπρια παρουσιάστρια... της μίλησε στα ίσα.

Με χαρά υποδέχτηκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους την Αλεξία Αναστασίου στην εκπομπή της την Τρίτη, 18/9, μιας και οι δύο γυναίκες έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια πολύ όμορφη σχέση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» φιλοξενεί την πρώην παρουσιάστρια του TV ONE και οι δύο παρουσιάστριες αν και στο παρελθόν βρέθηκαν τηλεοπτικά αντιμέτωπες έχουν φοβερή εκτίμηση η μια για την άλλη.

Αυτό το εξέφρασε και δημόσια η οικοδέσποινα του Alpha Κύπρου λέγοντας: «Προχωράς καθαρά... Από την δική μου ματιά εντάξει θα σου πω πώς βλέπω τα πράγματα».


Και συνέχισε: «Μπορεί να έχεις ταλαιπωρηθεί με αυτήν την ασφάλεια και την ανασφάλεια... Υπάρχεις σε αυτόν τον κόσμο τον τηλεοπτικό πολύ καθαρά. Έπαιζες και παίζεις πολύ καθαρό παιχνίδι. Και αυτό δεν είναι πολύ εύκολο να το βρείς» .

Και φυσικά η Αριστοτέλους δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε: «Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρεις ότι παίζουν καθαρά Και αυτό φαίνεται και από την εκτίμηση που σου έχουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι σε αυτό τον χώρο...».

Δείτε όλα όσα είπαν οι δυο παρουσιάστριες στο video που ακολουθεί:


tothemaonline.com

Post Top Ad


-->