Αποκάλυψη. Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Δώρο-Αθηνά… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/9/18

Αποκάλυψη. Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Δώρο-Αθηνά…Κυκλοφορεί ευρέως εδώ και δύο εβδομάδες αλλά το τελευταίο 24ωρο κάνει το γύρο του gossip ρεπορτάζ. Δεν θα σας αποκαλύψω πολλά καθώς όταν θα έρθει η ώρα της αλήθειας θα πέσει «βόμβα» μεγατόνων.

Τρίτο πρόσωπο λέγεται πως έχει μπει ανάμεσα σε Δώρο – Αθηνά. Πρόκειται για πρόσωπο αρκετά επιτυχημένο στον τομέα των επιχειρήσεων και φουλ καψουρεμένο. Σε σημείο που να απαιτεί ο χωρισμός να γίνει εδώ και τώρα ώστε το αγαπημένο του άτομο να μπορέσει να συνεχίσει ελεύθερο τη ζωή του. Και βέβαια τάζει λαγούς με πετραχήλια…Προφανώς δεν θα σας αποκαλύψω σήμερα ούτε το φύλο του τρίτου προσώπου κατά συνέπεια ούτε με ποιον ή ποια αντίστοιχα έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα. Όμως μπορώ προς το παρόν να πω το εξής: Δώρος και Αθηνά έχουν ήδη συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα και έγινε μεταξύ τους το «έλα να δεις».

Έχουν αποφασίσει προς το παρόν να τηρήσουν τα προσχήματα – κάποιες άλλες πληροφορίες λένε πως έχουν κλείσει μαζί και κάποια κοινά διαφημιστικά πακέτα – οπότε χωρισμός δεν θα ανακοινωθεί τώρα. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το γνωστό ρητό «Κοντός ψαλμός αλληλούϊα».


nassosblog.gr

Post Top Ad


-->