Και ξαφνικά πόλεμος: Η Αριστοτέλους διέψευσε δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας και εκείνοι της επιτέθηκαν! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/9/18

Και ξαφνικά πόλεμος: Η Αριστοτέλους διέψευσε δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας και εκείνοι της επιτέθηκαν!
Είναι γνωστός στους δημοσιογραφικούς κύκλους ο "πόλεμος" μεταξύ Χριστιάνας Αριστοτέλους και περιοδικά Λοττίδη αφού κατά καιρούς ο δεύτερος την είχε "κόψει" για άγνωστους λόγους από αρκετά δημοσιεύματα. Μέχρι και τον γάμο της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Γιώργο Εφραίμ τα περιοδικά και τα site του - σχεδόν - δεν είχαν ασχοληθεί καθόλου. Αυτή τη φορά  ο πόλεμος μεταξύ τους ξανα φουντώνει. Τι έγινε; Δημοσιεύμα του MUST (που ανήκει στον όμιλο Λοττίδη) αναφέρει χαρακτηριστικά και "χτυπάει" την εκπομπή της παρουσιάστριας και την ίδια:


«Σύμφωνα με την εκπομπή ''Με Αγάπη Χριστιάνα'', που πρώτοι αναδημοσίευσαν την είδηση του αποκλειστικού ρεπορτάζ μας όσον αφορά στην επιθυμία της Άννας Βίσση να πολιτευτεί, η είδηση που παρουσιάσαμε είναι αναληθής. Στην εκπομπή που προβλήθηκε σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου, το δημοσίευμα μας διαψεύτηκε, χωρίς κάποια επίκληση σε δική τους πηγή και χωρίς να δικαιολογήσουν το πώς και από πού γνωρίζουν την αλήθεια που υποστηρίζουν.
Όπως είχαμε πει, η Άννα Βίσση είναι ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, για να είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Ευρωεκλογές του 2019. Η είδηση ισχύει και προέρχεται από πολιτικούς κύκλους που μίλησαν αποκλειστικά στο must.

Πιο συγκεκριμένα, οι πηγές μας επιμένουν πως η Άννα Βίσση εκδήλωσε την θεμιτή της φιλοδοξία να πολιτευτεί στη Ευρωβουλή. Μάλιστα για αυτό το ζήτημα είναι ενήμερος πέραν του προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος φέρεται να επικροτεί την ιδέα.


Να τονίσουμε πως οι πηγές μας επιβεβαιώνουν πως η Άννα Βίσση βρίσκεται σε συζητήσεις. Το πώς θα εξελιχθούν αυτές οι συζητήσεις θα το δούμε στο μέλλον».


dailystarcy.com

Post Top Ad


-->