Τι κάνει σήμερα η «Δεβόρα» του Ζάχου Δόγκανου; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/8/18

Τι κάνει σήμερα η «Δεβόρα» του Ζάχου Δόγκανου;Το πραγματικό της όνομα είναι Νίκη Σερέτη, ωστόσο στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή και αγαπήθηκε ιδιαίτερα, ως η "Δεβόρα του Ζάχου Δόκανου"!


Η Νίκη Σερέτη έχει διαγράψει μια πολυετή και επιτυχημένη πορεία τόσο στο ελληνικό θέατρο,όσο και στην ελληνική τηλεόραση.

Η ηθοποιός, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί", αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δουλειές που αναγκάστηκε να κάνει όταν έμενε άνεργη από το θέατρο, στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, αλλά και στον ρατσισμό και τις δυσκολίες που βίωσε λόγω του  χρώματος του δέρματός της.

 
"Πια δεν με ενοχλεί τόσο πολύ που γίνεται λόγος για το χρώμα μου, γιατί τα έχω ψιλοβρεί με τον εαυτό μου. Ηταν ένα τεράστιο θέμα που είχα, από μικρή ηλικία. Είναι ένα θέμα, γιατί το ανοίκιο, το ξένο, το διαφορετικό, πάντα κάνει τον άλλο να το φοβάται και να μην θέλει καν να το πλησιάσει....Πριν έκανα τα πάντα για να με κρύψω. Ίσιωνα το μαλλί μου και είχα βάλει μπλε φακούς για να φαίνομαι Ελληνίδα”.Ημουν σε έναν μάταιο αγώνα να φανώ και γω Ελληνίδα", είπε χαρακτηριστικά η Νίκη Σερέτη.

Δείτε όσα ανέφερε στο βίντεο που  ακολουθεί:

alphanews.live

Post Top Ad


-->