Τέλος εποχής για τον ΑΝΤ1: Η τεράστια αλλαγή στο κανάλι μετά τον θάνατο του Κυριακού που δεν περίμενε κανείς! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/8/18

Τέλος εποχής για τον ΑΝΤ1: Η τεράστια αλλαγή στο κανάλι μετά τον θάνατο του Κυριακού που δεν περίμενε κανείς!Χρονιά τεράστιων αλλαγών είναι αυτή που έρχεται όσον αφορά τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Από τον χειμώνα είναι ήδη γνωστή η σύμπραξη του ALPHA το Star με το κανάλι της Κάντζας να μετακομίζει στη Νέα Κηφισιά. Ωστόσο αυτό που γίνεται τώρα γνωστό είναι πως οι οι εγκαταστάσεις της Κάντζας δεν θα μείνουν ανεκμετάλλευτες.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν αναμένεται να μετακομίσει στις εγκαταστάσεις του ALPHA το φθινόπωρο. Και όμως το κανάλι του Αμαρουσίου, αφήνει πίσω του το ιστορικό κτήριο και αναμένεται να μετακομίσει στην Κάντζα.

Σύμφωνα με την «Realnews» το κανάλι του Αμαρουσίου επεξεργαζόταν το σχέδιο της μετακόμισης τα τελευταία δύο χρόνια. Στην αρχή εξέετασαν το ενδεχόμενο να χτίσουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στους Θρακομακεδόνες ωστόσο το σχέδιο αυτό εγκαταλείφθηκε.Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα το πολύ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν μετακομίσει στην Κάντζα η διοίκηση και όλες οι διοικητικές υπηρεσίες του ομίλου ΑΝΤ1. Στο παλιό κτίριο του ALPHA θα βγαίνει όλη η ροή του προγράμματος του καναλιού ενώ σταδιακά θα μετακομίσουν και όλες οι εταιρείες του ομίλου, τα ραδιόφωνα, η Δάφνη εκδοτική αλλά και η ναυτιλιακή.

Στο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν σκέψεις στο ιστορικό κτίριο του Αμαρουσίου που έχει συνδεθεί με τον ΑΝΤ1 να διατηρηθεί ένα μικρός χώρος για συναισθηματικούς κυρίως λόγους.

Μεγάλες αλλαγές στο κανάλι μετά τον θάνατο του Κυριακού! Μήπως ετοιμάζεται για μια νέα εποχή;


athensmagazine.gr

Post Top Ad


-->