Η σχέση Θέκλας και Ευριπίδου στο ΣΙΓΜΑ - Η φωτογραφία μιλά από μόνη της - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/8/18

Η σχέση Θέκλας και Ευριπίδου στο ΣΙΓΜΑ - Η φωτογραφία μιλά από μόνη τηςΗ μεσημεριανή εκπομπή της Θέκλας Πετρίδου στο ΣΙΓΜΑ μετατοπίζεται και αυτό εικάζεται ότι είναι συνέπεια της ένταξης της Ευριπίδου στο κανάλι του Παρισσινού. Λογικό είναι κάποιος να διερωτάται για την κατάσταση των σχέσεων των δύο γυναικών.

Η εκπομπή της Θέκλας Πετρίδου στο ΣΙΓΜΑ μετατοπίζεται από τον Σεπτέμβριο.

Έτσι με τη νέα σεζόν, η Θέκλα θα μας λέει καλημέρα, μετά την εκπομπη «Πρωτοσέλιδο» του Αντρέα Δημητρόπουλου.

Και μπορεί αυτό να ήταν κάτι που προέκυψε από την ένταξη της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο δυναμικό του καναλιού του Παρισσινού, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που ενόχλησε την Θέκλα Πετρίδου.


Μάλλον χάρηκε με αυτήν την αλλαγή η Θέκλα Πετρίδου και αυτό φάνηκε άλλωστε και στις δηλώσεις από τον αέρα της εκπομπής της την Παρασκευή (3/8), όταν ανακοίνωσε στους τηλεθεατές την μετακόμιση της εκπομπής της.

Έτσι καθόλου δεν μας κάνει εντύπωση η όμορφη φωτογραφία των δύο παρουσιαστριών του ΣΙΓΜΑ που μοιράστηκε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μέσω ενός instastory.

Άλλωστε η Θέκλα είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τις προκαλούν δυσκολίες στην μεσημεριανή της εκπομπή, ενώ το πρωί θα είναι πιο εύκολο για την ίδια.

Η λεζάντα γράφει «Όμορφες συζητήσεις» και οι δύο γυναίκες ποζάρουν με χαμόγελο στον φακό.


tothemaonline.com

Post Top Ad


-->