Συγκινεί η Βίσση για τους πυρόπληκτους «Δεν θέλω ευχαριστώ. Είμαστε…» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/8/18

Συγκινεί η Βίσση για τους πυρόπληκτους «Δεν θέλω ευχαριστώ. Είμαστε…»Είναι γεγονός πως η Κύπριοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν έμπρακτα την βοήθεια τους στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, που είδαν τους κόπους μια ζωής να εξανεμίζονται και τους αγαπημένους τους ανθρώπους να χάνονται.

Την αρχή έκανε ο Alpha Κύπρου, με τον τηλεμαραθώνιο που έστησε και πρόσφερε το ποσό των 200.500, ενώ η Κυπριακή Κυβέρνηση με Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, πρόσφερε το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Στην συνέχεια όλα τα Κυπριακά ΜΜΕ ένωσαν τις δυνάμεις κάνοντας από κοινού μια τεράστια προσπάθεια με το #StandByGreece


Μια μεγάλη συναυλία στην Κύπρο, έδωσε η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος στα πλαίσια του Παγκύπριου εράνου για τους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου, στην Ανατολική Αττική.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν του και στήριξε αυτό τον ιερό σκοπό. Φανερά συγκινημένη, η Άννα Βίσση μετά από πολλά ευχαριστώ που άκουσε είπε:

«Ευχαριστώ. Δεν θέλω να ακούω ευχαριστώ είμαστε όλοι γλυκά υποχρεωμένοι, για τους συνανθρώπους μας, όταν μας έχουν ανάγκη. Αυτό κάνουμε σήμερα».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:


nassosblog.gr

Post Top Ad


-->