Στέλλα Μιζεράκη: Το σ3ξ στο σπίτι του «Power of Love» και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/8/18

Στέλλα Μιζεράκη: Το σ3ξ στο σπίτι του «Power of Love» και όσα δεν έδειξαν οι κάμερεςΤελικά κατάφεραν οι παίκτες να απομονωθούν;

Στον Γιάννη Πουλόπουλο και το Page 2 της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη η Στέλλα Μιζεράκη.

Η εντυπωσιακή παίκτρια του ερωτικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τις φήμες που ήθελαν τους διαγωνιζόμενους να συνευρίσκονται ερωτικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την ίδια να δίνει τις δικές τις απαντήσεις.

Τι είχε να πει;

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλώντας στη «Νέα Σελίδα» απέκλεισε εντελώς το ενδεχόμενο οι παίκτες να έκαναν σεξ, γιατί όπως είπε υπήρχαν security που σας ακολουθούσαν σε κάθε βήμα. Ισχύει;

«Η Μαρία για εμένα δεν ήταν μόνο παρουσιάστρια του ‘Power of Love’. Την ένιωθα σαν δικό μου άνθρωπο μετά από τόσους μήνες, σαν αδερφή, σαν μητέρα και σαν φίλη. Γνώριζε πάντα πολλά από όσα κάναμε ακόμα και αν δεν ήταν ώρες γυρισμάτων και ήταν πάντα κοντά μας κατά την διάρκεια όλου του παιχνιδιού.

Φυσικά δεν υπήρχαν επαφές μεταξύ παικτών αντιθέτου φύλου γιατί ήταν ένας από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού. Οι security και οι κάμερες ασφαλείας δεν επέτρεπαν στιγμή να χαθεί κάποιος παίκτης από τα μάτια τους ακόμα και στο κομμωτήριο και το μακιγιάζ. Δεν είχε κανένας παίκτης ερωτική επαφή με άλλον κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, από όσο γνωρίζω».


Πώς μπορεί ένα ζευγάρι να δέσει όταν δεν υπάρχει ερωτική επικοινωνία;
«Για να δημιουργηθεί μία σχέση και ένα ζευγάρι δεν είναι βασική προτεραιότητα η ερωτική επαφή, κατά τη γνώμη μου. Δύο άνθρωποι για να ταιριάξουν χρειάζεται να έχουν επικοινωνία κατανόηση και κοινά ενδιαφέροντα.

Με τον Πάνο από την αρχή της σχέσης μας υπήρχε ειλικρίνεια και επικοινωνούσαμε με τα μάτια! Με έναν περίεργο τρόπο καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον χωρίς να μιλήσουμε. Είχαμε πολύ χρόνο να έρθουμε κοντά και να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον μέσα από πολλές συζητήσεις και πολλές δραστηριότητες.

Το βασικό συστατικό της σχέσης μας είναι ότι έχουμε και οι δύο πολύ χιούμορ και διασκεδάζουμε την κάθε μας στιγμή. Κάνουμε ο ένας τον άλλο να γελάμε γιατί είμαστε και οι δυο πολύ πειραχτήρια και αυτό μας έφερε πιο κοντά».


dailymedia.gr

Post Top Ad


-->