Σοκάρει σχεδιάστρια μόδας: «Πήγα να κάνω πλαστική στο στήθος και με βίασε ο αναισθησιολόγος» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

30/8/18

Σοκάρει σχεδιάστρια μόδας: «Πήγα να κάνω πλαστική στο στήθος και με βίασε ο αναισθησιολόγος»Σοκάρουν τα όσα εξιστορεί η σχεδιάστρια μόδας, Έρικα Μπίκοβα. Συγκεκριμένα, πήγε να κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος και τώρα καταγγέλλει ότι ο αναισθησιολόγος της, Γιούρι Τσέρνικοφ, την βίασε αφότου την νάρκωσε.

Η 35χρονη δήλωσε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, ότι βογκούσε καθώς δεν μπορούσε να ουρλιάξει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Έρικα Μπίκοβα ξύπνησε από τη νάρκωση και βρήκε τον αναισθησιολόγο να τη βιάζει. Όπως αναφέρει, δεν είχε συνέλθει πλήρως. Είχε τις αισθήσεις της, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο 59χρονος αναισθησιολόγος, ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε βιασμός, αλλά το σεξ ήταν συναινετικό.


«Ήθελα να διορθώσω το σχήμα του στήθους μου. Έτρεμα τρελά μετά την επέμβαση και άκουσα μια φωνή να μου λέει: «Κορίτσι, όλα θα πάνε καλά». Μου έκανε πράγματα που ένας γιατρός δεν πρέπει να κάνει και έκανε σχόλια γι’ αυτό που μου έκανε… Με βίασε και ήμουν εντελώς αβοήθητη», είπε χαρακτηριστικά η σχεδιάστρια μόδας, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Από την άλλη πλευρά ο Γιούρι Τσέρνικοφ δήλωσε στο NTV: «Ναι, υπήρξε σεξουαλική επαφή, όμως ότι ήταν συναινετική» και ισχυρίστηκε ότι η σχεδιάστρια κρατούσε τα πόδια της ανοιχτά και δεν προσπάθησε να μιλήσει ή να τον σταματήσει.

Επιπρόσθετα ο 58χρονος, υποστήριξε ότι η Μπίκοβα του ζήτησε χρήματα για να μην τον καταγγείλει για βιασμό.
faysbook.gr

Post Top Ad


-->