Συγκλονίζει ο μικρός αδερφός του Λευτέρη: «Αυτό το τραγούδι είναι για σένα εκεί ψηλά» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/8/18

Συγκλονίζει ο μικρός αδερφός του Λευτέρη: «Αυτό το τραγούδι είναι για σένα εκεί ψηλά»


 

Είναι γεγονός πως αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολο. Η μια δυσάρεστη είδηση διαδέχεται την άλλη και κανείς δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει η επόμενη μέρα.

Ίσως, με την πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής της είναι αντιμέτωπη η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία την Τρίτη 31 Ιουλίου έχασε τον αδελφό της, σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο πόνος είναι μεγάλος και η οικογένεια προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια που τους «τσάκισε» ψυχολογικά.Ο κάθε ένας προσπαθεί να διαχειριστεί τη θλίψη του με διαφορετικό τρόπο. Ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Γιώργος, διοχέτευσε τα συναισθήματα του στην μουσική και έγραψε ένα κομμάτι για τον Λευτέρη, που τόσο γρήγορα «έφυγε» από τη ζωή.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσίευσε ένα βίντεο, το οποίο τον δείχνει να το ερμηνεύει με την κιθάρα του. Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε: «Αυτό το τραγούδι γράφτηκε για σένα, από εμένα αδελφέ μου. Αιωνία σου η μνήμη! Σε αγαπάμε!».
Ο λόγος για την οικογένεια της δημοσιογράφου, Έλενας Τσιακούπη. Το εν λόγω βίντεο το δημοσίευσε και η ίδια και έγραψε: «Είμαστε τρεις ακόμα…!! Αδερφέ μας αυτό το τραγούδι είναι για σένα εκεί ψηλά!».


nassosblog.gr

Post Top Ad


-->