Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της Χρύσας Σπηλιώτη – Η απρεπής κίνηση που εξόργισε την οικογένεια - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/8/18

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της Χρύσας Σπηλιώτη – Η απρεπής κίνηση που εξόργισε την οικογένειαΟι φονικές πυρκαγιές στο Μάτι επέφεραν τον τραγικό θάνατο, στην ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη και τον σύζυγο της Δημήτρη Τουρναβίτη.

Η καθυστέρηση της ταυτοποίησης των σορών τους, ήταν ένα μαρτύριο για τις οικογένειες τους, που μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζαν να βρούνε τους αγαπημένους τους ζωντανούς.


Ωστόσο, η ηθοποιός και η σύζυγος της δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα, με την οικογένεια τους να βυθίζεται σε πένθος. Την Τρίτη 31/7 τελέσθηκε η κηδεία του ζευγαριού, στην οποία η οικογένεια έκανε έκκληση στα ΜΜΕ να κρατήσουν μια απόσταση από την κηδεία, αφού θέλουν να αποχαιρετήσουν όπως πρέπει τους ανθρώπους τους.

Φαίνεται πως την έκκληση αυτή δεν σεβάστηκαν όλοι, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα youweekly.gr βρέθηκαν στον χώρο αρκετοί παπαράτσι που ήταν στημένοι έξω από το νεκροταφείο, για να εξασφαλίσουν μια λήψη. Το εν λόγω περιστατικό, την ώρα που η οικογένεια Τουρναβίτη θρηνούσε τα αγαπημένα τους άτομα προκάλεσε σύγχυση, ωστόσο όλα λύθηκαν πολύ πολιτισμένα και έτσι η κηδεία έγινε σε χαμηλούς τόνους.

lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->