Όταν ο Ανδρέας Λέοντας αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του πριν τέσσερις μήνες και δεν το κατάλαβε κανείς! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/8/18

Όταν ο Ανδρέας Λέοντας αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του πριν τέσσερις μήνες και δεν το κατάλαβε κανείς!Μάθετε πως!

Ο Ανδρέας Λέοντας και η σύντροφός του, Χριστίνα Κονναρή, σε περίπου δύο μήνες θα έχουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, καθώς η make-up artist διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.


Ο νεαρός τραγουδιστής, στα τέλη Απριλίου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στο δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, μιλώντας για την πατρότητα την περίοδο που η σύντροφός του ήταν ήδη σε ενδιαφέρουσα, χωρίς ωστόσο κανείς να καταλάβει το παραμικρό.

Συγκεκριμένα ο Λέοντας είπε χαρακτηριστικά: “Από τα 15 μου έλεγα πως θα παντρευτώ μικρός. Προτεραιότητα για μένα είναι η οικογένειά μου. Και οι γονείς μου είναι μικροί και θεωρώ πως είναι ωραίο να είσαι κοντά στην ηλικία με τα παιδιά σου… Ναι (θα ήθελα σύντομα να γίνω πατέρας)”.


ilovestyle.com

Post Top Ad


-->