Ο Πατσαλίδης μας παρουσιάζει τη νέα του συνεργάτιδα - Και όμως είναι πιο «τρελή» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/8/18

Ο Πατσαλίδης μας παρουσιάζει τη νέα του συνεργάτιδα - Και όμως είναι πιο «τρελή»


 

Πρέπει να έψαξε αρκετά ο Πατσαλίδης... στο τέλος όμως βρήκε μια συνεργάτιδα που κουβαλά περισσότερη 'τρέλα' από αυτόν...
Έκανε πρεμιέρα ο Λούης Πατσαλίδης με τον Τάσο Σταυρίδη στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον Klik Fm. Το τριο μέχρι πρότινος απαρτιζόταν από τον Τάσο Σταυρίδη, τον Λούη Πατσαλίδη και τον Τάσο Θεοδώρου.

Και όμως μετά την αποχώρηση του Τάσου Θεοδώρου από την εκπομπή, λόγω της ανάληψης των καθηκόντων του υπεύθυνου γραφείο Τύπου του TV ONE, έπρεπε να καλυφθεί η κενή θέση.


Και ο αντικαταστάτης βρέθηκε... μόνο που είναι γένους θηλυκού, και ακούει στο όνομα Μαρία Παπακώστα. Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι ένα ζωντανό πλάσμα, με μπριο, κέφι και φοβερό χιούμορ. Δεν σταματά να αυτοσαρκάζεται και να κάνει καλαμπούρι. Είμαστε βέβαιοι ότι η γυναικεία παρουσία θα ανεβάσει κι άλλο την παρέα του 'BreakΦΑΣ SHOW'. 

Η Μαρία Παπακώστα παίζει στην σειρά εποχής του ΡΙΚ 'Καμώματα τζιαι αρώματα' και παρουσιάζει την εκπομπή 'Μάθε τέχνη' στο κρατικό κανάλι. Η παρουσία της στην θεατρική παράσταση 'Φούστα Μπλούζα' της Χριστιάνας Αρτεμίου,  ήταν τουλάχιστον θεαματική.

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->