Ο Νίκος Αναστασιάδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Ποζάρει με τις κόρες του στις Σεϋχέλλες - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/8/18

Ο Νίκος Αναστασιάδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Ποζάρει με τις κόρες του στις Σεϋχέλλες


 

Στις εξωτικές Σεϋχέλες για διακοπές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Μια από τις όμορφες οικογενειακές στιγμές απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και με ανάρτησή της η κόρη του Προέδρου, Έλσα Αναστασιάδη την μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η φωτογραφία απεικονίζει την πρώτη Κυρία, Άντρη Αναστασιάδη, τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τις δυο κόρες τους Έλσα και Ινώ σε χαλαρές στιγμές.Όπως θα δείτε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ποζάρει με μια κοντή βερμούδα. Η δε πρώτη κυρία με ένα ψάθινο μαύρο καπέλο.

Τις διακοπές του με τα πολιτικά του καθήκοντα συνδύασε στις Σεϋχέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Τρόπους ενίσχυσης των διακρατικών σχέσεων Κύπρου - Σεϋχελλών στους τομείς του τουρισμού, του εμπορίου και των επενδύσεων συζήτησαν οι πρόεδροι των δυο χωρών την περασμένη εβδομάδα.

Στην ανακοίνωση της προεδρίας των Σεϋχελλών, γίνεται επίσης εκτενής αναφορά στους ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς των δυο χωρών από το 1956 όταν ο τότε πρόεδρος Αρχιεπίσκοπος Μακάριος είχε εξοριστεί στο νησί Μαέ.


tothemaonline.com

Post Top Ad


-->