Νέα σεζόν, νέες σειρές! Τι θα δούμε στον ΑΝΤ1 από Σεπτέμβρη - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/8/18

Νέα σεζόν, νέες σειρές! Τι θα δούμε στον ΑΝΤ1 από ΣεπτέμβρηΟ ΑΝΤ1 επιμένει στην ελληνική μυθοπλασία.

Παρότι η περυσινή σεζόν ήταν καταστροφική για τον τηλεοπτικό σταθμό, ο ΑΝΤ1 και φέτος συνεχίζει με δικές του παραγωγές προσπαθώντας να επιστρέψει στην κορυφή.

Πέρα από την στροφή του καναλιού στην βαριά πολιτική ενημέρωση, για την οποία γράψαμε χτες, οι ελληνικές σειρές οι οποίες τον κρατούσαν για χρόνια ψηλά επιστρέφουν δυναμικά.

Η «Γυναίκα χωρίς Όνομα», είναι η νέα καθημερινή δραματική σειρά σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με ένα πολυπρόσωπο cast καταξιωμένων ηθοποιών. Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου θα βρίσκονται στην θέση του σκηνοθέτη ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Μαριάννα Τουμασάτου.


Η επιστροφή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στην τηλεόραση είναι κυριολεκτική και καλλιτεχνική αφού η νέα δραματική σειρά που πρωταγωνιστεί έχει αυτό ακριβώς το όνομα. «Η Επιστροφή» θα βρει την Άννα Μαρία Στο πλευρό του Αντώνη Καρυστινού σε μία σειρά μυστηρίου για το κανάλι του Αμαρουσίου.

Γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα παρά μόνο η ανάγνωση του σεναρίου.

Ο Αντ1 όμως συνεχίζει και στον τομέα της κωμωδίας την επένδυσή του για το νέο πρόγραμμα, στο πλαίσιο του οποίου θα δούμε την κωμική σειρά «Πέτα την Φριτέζα», με πρωταγωνιστές τον Φάνη Μουρατίδη και τον Γιάννη Μπέζο.
dailymedia.gr

Post Top Ad


-->