Νάταλι Κάτερ: Αποκαλύπτει πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Δώρο Παναγίδη - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/8/18

Νάταλι Κάτερ: Αποκαλύπτει πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Δώρο Παναγίδη


 

Τον Δώρο γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ 'Power of Love' και τη Νάταλι την βλέπουμε στο 'Σκάσε και Κολύμπα'. Οι δυό τους έχουν μια κόρη και μια θυελλώδη σχέση.

Και μπορεί ο Δώρο Παναγίδης να μην είχε κάνει καμία αναφορά σχετικά με την προσωπική του ζωή, όμως δεν άργησε να μαθευτεί πως είναι πατέρας.

Η πρώην σύντροφος του και μητέρα του παιδιού του Νάταλι Κάτερ σε πρόσφατη συνέντευξή της τον πραγματικό λόγο που χώρισε με τον Δώρο Παναγίδη.

 

Ποια είναι η σχέση σου αυτό το διάστημα με τον Δώρο;
«Με τον Δώρο δεν έχουμε καμία επαφή. Έχουμε ένα κοριτσάκι μαζί το οποίο δεν θα στερήσω ποτέ απ’ τον πατέρα της. Η όποια επικοινωνία έχουμε αφορά μόνο το παιδί μας».

Γιατί χωρίσατε;

«Χωρίσαμε γιατί είχαμε διαφορετικές αντιλήψεις. Όταν φτάνεις σε ένα σημείο να τσακώνεσαι καθημερινά και να χαλάει πλέον η εσωτερική σου ηρεμία και γαλήνη τότε είναι καλύτερα να τραβάς χωριστούς δρόμους»

Έχετε μαζί και ένα κοριτσάκι. Εκείνη πως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση;

«Η Αριάνα είναι πολύ μικρή για να αντιληφθεί τι πραγματικά γίνεται. Φροντίζω να της μιλώ συνεχώς για τον πατέρα της και σαφώς την βλέπει οπότε του επιτρέπουν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Δεν είναι εύκολο αλλά δεν είμαι η πρώτη ούτε και η τελευταία που χωρίζει με παιδί. Προσπαθώ να την κρατώ πάντα ήρεμη και ευτυχισμένη», εξομολογείται η ίδια στο Down Town Κύπρου.

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->