Μιζεράκη-Ζάρλας: Τους «καίει» ο Σκαϊ… πιάνουν πάτο και ξεσπούν - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/8/18

Μιζεράκη-Ζάρλας: Τους «καίει» ο Σκαϊ… πιάνουν πάτο και ξεσπούνΚι άλλο ζευγαράκι θα χωρίσει τηλεοπτικά αφού το πείραμα απέτυχε. Το «Σκάσε και Κολύμπα» με την Μιζεράκη και τον Ζάρλα  δεν πάει καλά.


Μπορεί στο «Power of love» να ήταν το πιο αγαπητό ζευγάρι και να κέρδισαν, όμως τα πάνε καλύτερα σαν ζευγάρι που μελώνεται παρά σαν συμπαρουσιαστές. Βεβαίως γι αυτό δεν φταίνε μονο αυτοί και η τηλεοπτική απειρία τους που αγγίζει την ανικανότητα.


Φταίει κυρίως ο προγραμματισμός του Σκαϊ που παίζει την παραγωγή σε επανάληψη. Κάτι που κανει κακό τόσο στα πρόσωπα αλλά κυρίως στο προϊόν. Αφήστε που τους βαριέται το κοινό και γυρνάει την πλάτη. Και όλο αυτό έχει φέρει νεύρα και ένταση τόσο μεταξύ τους άλλα κυρίως σε σχέση με τον οργανισμό Σκαϊ. Πολλά τα ξεσπάσματα τελευταία. Κάποιοι λένε πως τα έχουν πάρει με την επιλογή του Σκαϊ να σπρώξει τον Λιανό.

Ειδικά ο Ζάρλας είναι στα «κόκκινα» μιας και η τηλεόραση είναι για εκείνον η ευκαιρία που τόσα χρόνια έψαχνε για να «γίνει».

Πιο συγκεκριμένα στο νεανικό κοινό τα νούμερα πέφτουν και είναι συνεχώς κάτω από τη βάση καθώς και την Δευτέρα έφτασε με το ζόρι το 6.3%
nassosblog.gr

Post Top Ad


-->