Μίλησε η νεκροτομή για το οκτάχρονο αγγελούδι που έσβησε στη Λεμεσό - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/8/18

Μίλησε η νεκροτομή για το οκτάχρονο αγγελούδι που έσβησε στη Λεμεσό


 

Στα χέρια του Υπουργού Υγείας αναμένεται να παραδοθεί εντός της ημέρας η έκθεση γεγονότων που ζήτησε σε σχέση με τον θάνατο του οκτάχρονου κοριτσιού που «έσβησε» χθες τα μεσάνυχτα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Το πρωί διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, όπου διαφάνηκε ότι ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε σηπτικό σοκ ενώ λήφθηκε δείγματα για ιστολογικές εξετάσεις.

Η μητέρα της οκτάχρονης, το απόγευμα της Κυριακής μετέφερε το παιδί της στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού με υψηλό πυρετό. Οι επί καθήκοντι ιατροί εξέτασαν το παιδί και έκριναν ότι το οκτάχρονο έπρεπε να εισαχθεί για περαιτέρω νοσηλεία στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου.


Με την εισαγωγή του στην Παιδιατρική Κλινική, και με την παρέλευση κάποιων ωρών, δόθηκε εξιτήριο μετά από αίτημα της μητέρας, η οποία και υπέγραψε το σχετικό έντυπο παρά τις συστάσεις των θεραπόντων ιατρών.

Λίγες ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα γύρω στις 2 τα ξημερώματα, η μητέρα μετέφερε εκ νέου το παιδί στο ΤΑΕΠ σε επιδεινωμένη κατάσταση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να συνεφέρουν το παιδί, αυτό κατέληξε.

Σε κατάθεση της στην αστυνομία η μητέρα της οκτάχρονης, σε σχέση με το λόγο που υπέγραψε για να πάρει εξιτήριο το παιδί, ανέφερε ότι δεν είχε χρήματα για την νοσηλεία. Επίσης, σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται από την Αστυνομία, οι γιατροί την ενημέρωσαν την μητέρα ότι για να λάβει εξιτήριο θα έπρεπε να υπογράψει ενώ η ίδια υποστήριξε ακόμη ότι δεν καταλαβαίνει καλά την ελληνική γλώσσα.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->