Μετά τον εμπρησμό του νηπιαγωγείου και τους πυροβολισμούς… βρήκε όπλο δίπλα από το σπίτι του στη Λάρνακα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/8/18

Μετά τον εμπρησμό του νηπιαγωγείου και τους πυροβολισμούς… βρήκε όπλο δίπλα από το σπίτι του στη ΛάρνακαΒρήκε το όπλο που φαίνεται να είναι αυτό με το οποίο ρίχθηκαν εναντίον του οχήματός του οι πυροβολισμοί – Το βρήκε σε χωράφι παρακείμενο της οικίας του – Το νηπιαγωγείο της συζύγου του έγινε σήμερα στόχος εμπρηστών

Αυτό που δεν κατάφεραν να εντοπίσουν οι Αστυνομικοί τον περασμένο Ιούνιο, κατάφερε να βρει σήμερα το απόγευμα ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του νηπιαγωγείου το οποίο τα ξημερώματα έγινε στόχος εμπρηστών.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιούνιο το αυτοκίνητο του συζύγου της ιδιοκτήτριας του νηπιαγωγείου είχε γίνει στόχος κακοποιών όταν έριξαν εναντίον του αριθμό πυροβολισμών.


Μετά το περιστατικό του συμβάντος, ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό του όπλου με το οποίο ρίχθηκαν οι πυροβολισμοί ή άλλων τεκμηρίων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο δράστη ή στους δράστες της επίθεσης, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί το οτιδήποτε.

Το απόγευμα, ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας εντόπισε σε χωράφι παρακείμενο της οικίας του όπλο που φαίνεται να είναι αυτό με το οποίο ρίχθηκαν εναντίον του οι πυροβολισμοί.

Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας παρέλαβαν το όπλο για περεταίρω εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «ο παραπονούμενος είχε οικονομικές διαφορές με άλλα άτομα στο εξωτερικό».

Το νηπιαγωγείο της συζύγου του έγινε στόχος εμπρηστών τα ξημερώματα και καταστράφηκε ολοσχερώς.

cyprustimes.com

Post Top Ad


-->