Με κλάματα ο Πατσαλίδης ανανέωσε την συνεργασία του με τον Alpha Κύπρου! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/8/18

Με κλάματα ο Πατσαλίδης ανανέωσε την συνεργασία του με τον Alpha Κύπρου!Ο σαρωτικός Λούης Πατσαλίδης, μετά την τεράστια επιτυχία του "Λούης Night Show", επιστρέφει στους δέκτες μας, πιο ανατρεπτικός από ποτέ, αφού ανανέωσε την συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha Κύπρου.

Ποιοτική και τηλεοπτική σάτιρα, υψηλά νούμερα τηλεθέασης και γέλια μέχρι δακρύων, ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά που έκαναν τον Λούη αναπόσπαστο κομμάτι από την τηλεοπτική μας καθημερινότητα και ένα "διαμάντι" που δεν το αφήνεις να λάμψει αλλού.


Διαβάστε το δελτίο Τύπου του καναλιού αλλά και τα λόγια του γνωστού stand-up comedian

    Ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον αγαπημένο stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος μαζί με την ομάδα του, θα συνεχίσουν να μας χαρίζουν άφθονο γέλιο κάθε Παρασκευή μέσα από την εκπομπή ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW.

    Παρά την τεράστια επιτυχία της εκπομπής στα ποσοστά τηλεθέασης, τόσο στο σύνολο του πληθυσμού, όσο και στα Δυναμικά Κοινά, οι συντελεστές της παραγωγής ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW, υπόσχονται δυναμική επιστροφή με νέες ιδέες και κυρίως τρολάρισμα!

    Η εκπομπή που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους με απόλυτο σεβασμό αλλά και με μέτρο στην σάτιρα θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά από τον ALPHA Κύπρου. Η υπογραφή των συμβολαίων πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή του ALPHA Κύπρου κ. Πέτρου Πέτρου. Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας ο Λούης Πατσαλίδης δήλωσε:

    «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ALPHA Κύπρου που μας έδωσε τα εφόδια για να γίνουμε η πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή της Κύπρου για κάθε βδομάδα, για μια ολόκληρη σεζόν!

    Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω την δημιουργική ομάδα της εκπομπής για το πάθος αλλά και για τις ατέλειωτες ώρες που έχουν εργαστεί. Ομολογουμένως είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε στην κορυφή. Τέλος ευχαριστώ όλους τους συντελεστές αλλά και τον Κύπριο τηλεθεατή που κάθε Παρασκευή επιλέγει να μας βάζει στο σπίτι του».alphanews.live

Post Top Ad


-->