Μαθήματα ζωής από την Λαμπροπούλου – «Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα τρίτα γενέθλιά μου χωρίς τον μπαμπά μου» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

31/8/18

Μαθήματα ζωής από την Λαμπροπούλου – «Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα τρίτα γενέθλιά μου χωρίς τον μπαμπά μου»Η Ιωάννα Λαμπροπούλου με μια ανάρτησή της μας δείχνει τον θετικό τρόπο σκέψης της παρουσιάζοντάς μας συνάμα και τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη τα τελευταία χρόνια.

Η συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» κάνει τον δικό της απολογισμό για τα 31α της γενέθλια.

Η Ιωάννα Λαμπροπούλου παρουσιάζει τις δυσκολίες της ζωής της χωρίς να παραγκωνίζει πόσο τυχερή νιώθει με όλα όσα έχει, δινοντάς μαθήματα ζωής και θετικής σκέψης.


Όπως έγραψε: «Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα τρίτα γενέθλιά μου χωρίς τον μπαμπά μου και τα πρώτα χωρίς τη γιαγιά μου. Είναι όμως τα 31α μου γενέθλια με τη μάμα μου, τον αδερφό μου, τον παππού μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου τους αγαπημένους, τη δουλειά μου, την υγεία μου, τον έρωτά μου, την ανάγκη μου να εξελίσσομαι. Είναι τα 31α μου γενέθλια με ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μου-ενοικιαζόμενο αλλά και τι έγινε- φαγητό στο τραπέζι μου κι αγάπη πολλή στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ για όλες σας τις ευχές. Δεν τις διάβασα όλες ακόμη. Κρατάω λίγες για τα δύσκολα. Με αγάπη ό,τι μα ό,τι κάνουμε και να θυμόμαστε να’ μαστε καλοί ο ένας στον άλλον!».

lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->