Μαριλένη Σταύρου: Ο εφιάλτης που έζησε μαζί με την οικογένεια της στην φωτιά που ξέσπασε στην Πόλη Χρυσοχού - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/8/18

Μαριλένη Σταύρου: Ο εφιάλτης που έζησε μαζί με την οικογένεια της στην φωτιά που ξέσπασε στην Πόλη ΧρυσοχούΗ καταγγελία της ηθοποιού…

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η Μαριλένη Σταύρου, ο σύζυγός της και ο γιος τους καθώς ενώ βρίσκονταν στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχού ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα πανικόβλητοι έτρεχαν όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί για να σωθούν.


Η ηθοποιός μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε γνωστό το γεγονός αυτό και αγανακτισμένη ανέφερε πως πήρε 10 φορές στο 112 για βοήθεια και δεν απαντούσε κανείς.

Όπως ήταν φυσικό οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν και την ρωτούσαν αν είναι όλοι καλά. Εκείνη τους καθησύχασε λέγοντας πως είναι καλά και πως εκείνη μαζί με μια φίλη της πήραν τον γιο της, Ορφέα αφήνοντας όλα τα πράγματα τους εκεί και έφυγαν ενώ ο σύζυγός της, Πέτρος έμεινε εκεί για να βοηθήσει τους δυο πυροσβέστες που έφτασαν στον χώρο!

ilovestyle.com

Post Top Ad


-->