Μάλωσαν για μια θέση στάθμευσης και...ο ένας τράβηξε μέχρι και μαχαίρι στην Πάφο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/8/18

Μάλωσαν για μια θέση στάθμευσης και...ο ένας τράβηξε μέχρι και μαχαίρι στην ΠάφοΠανικός προκλήθηκε τα ξημερώματα στην Πάφο, όταν δύο άνδρες καυγάδισαν για μία θέση στάθμευσης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, 48χρονος στάθμευσε το όχημα του σε σημείο που εμπόδιζε τη διέλευση οδηγού ταξί.

Ο 57χρονος ταξιτζής, ζήτησε από τον 48χρονο να μετακινήσει το όχημα του και τότε ο δεύτερος του επιτέθηκε αρπάζοντας τον από το λαιμό.

Ακολούθως, πήρε από το όχημα του ρόπαλο και κτύπησε το όχημα του οδηγού ταξι. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στη συνέχεια μπήκε στο όχημα του, έκανε όπισθεν και χτύπησε το ταξί, εσκεμμένα.


Παρότι ο 57χρονος θεώρησε ότι το παραλήρημα του 48χρονου τελείωσε εντούτοις, στη συνέχεια επανήλθε στο σημείο έχοντας μάλιστα στην κατοχή του, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και με αυτό επιτέθηκε στον 57χρονο χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει, αφού ο οδηγός ταξί κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας και κατά την άφιξη τους τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για εξετάσεις.

Εναντίον του 48χρονου διερευνάται υπόθεση πρόκλησης σωματικής βλάβης και εξύβρισης και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του.
reporter.com.cy

Post Top Ad


-->