Κυριάκος Πελεκάνος: Οι καλοκαιρινές διακοπές με τη σύζυγό του στο Buenos Aires! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/8/18

Κυριάκος Πελεκάνος: Οι καλοκαιρινές διακοπές με τη σύζυγό του στο Buenos Aires!Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη ξεχωριστή “απόδραση” τους


Ο Κυριάκος Πελεκάνος αυτές τις ημέρεςαπολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την εκλεκτή της καρδιάς του Τατιάνα Ησαΐα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, βρίσκεται στο Buenos Aires, μαζί με φίλους τους και ο Κυριάκος Πελεκάνος φροντίζει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, να ενημερώνει τους followers του για το πώς περνάει με την αγαπημένη του.


Την Τρίτη, 7 Αυγούστου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, διάφορες φωτογραφίες, στις οποίες είναι είτε μαζί με τη σύντροφό του, είτε με τους φίλους τους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Κυριάκος Πελεκάνος έγραψε χαρακτηριστικά: “The best gifts in the world are not in the material objects one can buy from the store, but in the memories we make with the people we love!”. (Τα καλύτερα δώρα στον κόσμο, δεν είναι τα υλικά αγαθά, που μπορεί να αγοράσει κάποιος, αλλά οι αναμνήσεις που κάνουμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε!)

Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες:

ilovestyle.com

Post Top Ad


-->