Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Στο ΣΙΓΜΑ με την πρώην συνεργάτιδα της - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/8/18

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Στο ΣΙΓΜΑ με την πρώην συνεργάτιδα τηςΔείτε την χαρά της παρουσιάστρια που ξανασυνάντησε την...

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε χθες, 2 Αυγούστου το ilovestyle.com η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η διεύθυνση του καναλιού πριν λίγα 24ωρα έδωσαν τα χέρια και το νέο project του σταθμού βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς να μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα.

Μπορεί στο τραπέζι να έπεσαν αρκετά ονόματα που θα την πλαισιώνουν εντούτοις σήμερα και μέσα από το Instagram της και συγκεκριμένα από ένα story που ανέβασε μας αποκάλυψε το πρώτο άτομο που θα βρίσκεται στο πλευρό της στο νέο της ξεκίνημα.Το άτομο αυτό δεν είναι άλλη από την Σοφία Βουργίδη η οποία τον Νοέμβριο του 2017 αποχώρησε από το TVOne με την παρουσιάστρια να την αποχαιρετά με τα καλύτερα λόγια στο αέρα της τότε εκπομπής της.
Συγκεκριμένα είπε: “Αυτή τη στιγμή θέλω να πω ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ και ένα “χαίρομαι πάρα πολύ για σένα” και ότι θέλεις να κάνεις να το αποκτήσεις και να το κάνεις όπως εσύ το σκέφτεσαι, στην αγαπημένη μας σκηνοθέτη, τη Σοφία Βουργίδη…”.

Λίγους μήνες μετά, η σκηνοθέτης εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΙΓΜΑ και σήμερα οι δυο γυναίκες χαίρονται ιδιαίτερα που ξανασυναντήθηκαν!


ilovestyle.com

Post Top Ad


-->