Οι «πρώην» της Αριστοτέλους – Με ποιους κράτα επαφή και τι απέγιναν οι άλλοι; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/8/18

Οι «πρώην» της Αριστοτέλους – Με ποιους κράτα επαφή και τι απέγιναν οι άλλοι;Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Κύπρια παρουσιάστρια που έχει καταφέρει να βρίσκετε στο γυαλί εδώ και πάνω από 10 χρόνια, που έχει καταφέρει να κερδίσει βραβείο «Τηλεφίλ» με την εκπομπή «Για Σένα» ενώ βρισκόταν στο Mega Kύπρου (τώρα TvOne) και το βραβείο αγαπημένη παρουσιάστρια και που έχει καταφέρει να πολιορκείται για την παρουσίαση πολλών διαφορετικών εκπομπών την ίδια χρονική περίοδο.


Έχει περάσει από τα Πάφος tv, Capital tv, Mega Ελλάδος, Μega Κύπρου και τώρα στον Άλφα Κύπρου.  Τι απέγιναν όμως οι συνεργάτες που άλλαξε σε όλη την επαγγελματική της πορεία;

Μια συνεργασία που η ίδια την χαρακτήρισε ως «σχολείο» ήταν αυτή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την τηλεοπτική σεζόν 2007-2008 στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί» του Mega Ελλάδος, στην οποία η Χριστιάνα ήταν μελαχρινή. Μέσα από συνέντευξη της στο “The 2night Show” το 2015 από τον Γρηγόρη μάθαμε πως διατηρούσαν κάποια επαφή έστω και σπάνια όμως δεν σταματά να υπάρχει μια πολύ καλή φιλική σχέση αλλά και σχέση εκτίμησης μεταξύ τους.

Δείτε την Χριστιάνα μελαχρινή στο Mega Ελλάδος:
Η συνέντευξη της στο “The 2night Show”:

Μετά από την συνεργασία με τον Γρηγόρη, επέστρεψε στη Κύπρο για να ξεκινήσει την δική της εκπομπή στο Mega Κύπρου, «Για Σένα». Εκεί συνεργάστηκε με την Άντρη Αθανασίου, τον Ηλία Αδάμου, την Βαρβάρα Ζαχαρίου, την Χριστιάνα Αντωνίου και αργότερα τον Τάσο Ευαγγέλου, το Χάρη Παπαθεοχάρους και τη Μαρία Κορτζιά.


Στην νέα της συνεργασία στον Άλφα Κύπρου με την εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» την ακολούθησαν οι Βαρβάρα Ζαχαρίου, Χάρης Παπαθεοχάρους, και η Άντρη Αθανασίου η τελευταία βρισκόταν πίσω από τις κάμερες. Στο νέο της ξεκίνημα αρχικά προστέθηκαν και η Κάλια Ελευθερίου, και Αντρέας Πολυβίου όμως αργότερα η Εριλένα Πελαγία αντικατέστησε την Κάλια και προστέθηκε και ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς.


Σύντομα στην παρέα επέστρεψε ο Τάσος Ευαγγέλου, κάτι που δεν έγινε και με την Χριστιάνα Αντωνίου.

Εν τέλει, το πάνελ της σεζόν που μόλις πέρασε αποτελούσαν οι Βαρβάρα Ζαχαρίου, Χάρης Παπαθεοχάρους, Τασός Ευαγγέλου και Ιωάννα Λαμπροπούλου αλλά πολλοί παλιοί συνεργάτες δούλευαν πίσω από τις κάμερες όπως η Άντρη Αθανασίου, ο Αντρέας Πολυβίου, η Εριλένα Πελαγία και ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς.socialista.com.cy

Post Top Ad


-->