Η κηδεία του αδελφού του Κώστα Σχοινιού στο Λονδίνο και το τρισάγιο στην Λάρνακα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/8/18

Η κηδεία του αδελφού του Κώστα Σχοινιού στο Λονδίνο και το τρισάγιο στην ΛάρνακαΗ κηδεία του αδελφού του Κώστα Σχοινιού θα τελεστεί ύστερα από επιθυμία του Χριστάκη Σχοινιού στο Λονδίνο και το τρισάγιο του στην Λάρνακα στον τάφο της οικογένειας.


Τα συλλυπητήρια του δεν σταματά να στέλνει ο κόσμος στον Κώστα Σχοινιού μετά την γνωστοποίηση του θανάτου του αδελφού του, τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου.

Ο ''Νικολάκης'' γνωστοποίησε τον θάνατο του μεγάλου του αδελφού, ο οποίος ήταν μόνιμος κάτοικος Λονδίνου.

Ο κόσμος φυσικά και δεν γνώριζε ότι ο Κώστας Σχοινιού είναι ο μικρός γιος μιας οικογένειας με οκτώ παιδιά.

Ο Χριστάκης Σχοινιού, ο αδελφός του που έφυγε από την ζωή την Δευτέρα, 21 Ιουλίου ήταν ο μεγαλύτερος.

Η διαφορά ηλικίας τους ήταν τόσο μεγάλη που η κόρη του Χριστάκη Σχοινιού είναι μόλις δύο χρόνια μικρότερη από τον ηθοποιό.


Σύμφωνα με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Κώστα Σχοινιού την Τετάρτη, 2 Αυγούστου η οικογένειά του ηθοποιού θα μεταβεί στην Λάρνακα για την τέλεση τρισάγιου στον οικογενειακό τους τάφο.

Η κηδεία του αδελφού του Κώστα Σχοινιού θα γίνει στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, ύστερα από επιθυμία του θανόντα να θαφτεί κοντά στην οικογένειά του, σε χριστιανικό ορθόδοξο νεκροταφείο.

Δυστυχώς ο Κώστας Σχοινιού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα καταφέρει να μεταβεί στο Λονδίνο αφού έχει προγραμματισμένες παραστάσεις.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ακόμα και την ημέρα του θανάτου του αδελφού του έκανε παράσταση, με τον κόσμο να του δίνει συλλυπητήρια μετά την παράσταση και να τον συγχαίρει για την δύναμη της ψυχής του.

Ο ‘’Νικολάκης’’ ξεχνάει τα πάντα όταν έχει παράσταση. Αυτό έκανε και όταν πέθανε ο πατέρας του, η μητέρα του και η αδελφή του. Έκανε παράσταση, παρά την θλίψη του, και την επόμενη μέρα τους έθαβε.

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->