Η Ήβη Αδάμου συνεχίζει να εντυπωσιάζει! Μας έδειξε την κοιλιά της δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/8/18

Η Ήβη Αδάμου συνεχίζει να εντυπωσιάζει! Μας έδειξε την κοιλιά της δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της!Δείτε τη νέα εικόνα της τραγουδίστριας!

Η Ήβη Αδάμου είναι μία από τις πιο γλυκές παρουσίες στην ελληνική και κυπριακή showbiz, η οποία πριν από περίπου δέκα εβδομάδες έφερε στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της με το σύντροφό της, Μιχάλη Κουϊνέλη.


Η νεαρή τραγουδίστρια, μας εντυπωσίασε καθώς μόλις μερικές ημέρες μετά τον ερχομό της μπέμπας της, δημοσίευσε εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου μας έδειξε το σώμα της, το οποίο δεν θύμιζε σε τίποτα γυναίκα που είχε γεννήσει πριν από μερικές ημέρες.

Η ίδια, το απόγευμα της Τρίτης, 28 Αυγούστου, δημοσίευσε ξανά φωτογραφία της, όπου φαίνεται η κοιλιά της, η οποία μας εντυπωσιάζει ξανά, καθώς φαίνεται πως έχει επανέλθει πλήρως στην εικόνα που γνωρίζαμε για εκείνη πριν από την εγκυμοσύνη.
ilovestyle.com

Post Top Ad


-->