Χρύσανθος Τσουρούλλης: Το συγκινητικό του μήνυμα με αφορμή το νέο κύκλο της σειράς του ΣΙΓΜΑ «Γαλάτεια» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/8/18

Χρύσανθος Τσουρούλλης: Το συγκινητικό του μήνυμα με αφορμή το νέο κύκλο της σειράς του ΣΙΓΜΑ «Γαλάτεια»“Ένα τάμα μου πραγματοποιείται…”

Η τηλεοπτική σειρά εποχής “Γαλάτεια”, που επιστρέφει σε μερικές ημέρες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, για τρίτη χρονιά, ήταν η αφορμή για τη συγκινητική ανάρτηση του Χρύσανθου Τσουρούλλη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.


Ο διευθύνων σύμβουλος της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, το trailer της εν λόγω σειράς, γράφοντας στη λεζάντα που το συνόδευσε: “Μια υπόσχεση εκπληρώνεται... Ένα τάμα μου πραγματοποιείται... Γαλάτεια μου σ´ ευχαριστώ! Όταν η ιστορία συναντά το μύθο... (Καρτερούμεν σε)”.

Με αφορμή την ιστορία που θα εξελιχθεί στη σειρά, ο ίδιος αναπόλησε προσωπικά του βιώματα που έζησε όντας μικρός σε ηλικία, όταν ο ίδιος υπήρξε θύμα bulling λόγω της καταγωγής της μητέρας του και της παρουσίασης του τουρκικού δελτίου ειδήσεων στο ΡΙΚ για 30 χρόνια.


ilovestyle.com

Post Top Ad


-->