Η μια και μοναδική αλλαγή στην εκπομπή της Αριστοτέλους - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/8/18

Η μια και μοναδική αλλαγή στην εκπομπή της Αριστοτέλους


 

Όμαδα που κερδίζει δεν αλλάζει... είπε κάποτε ο Λάτσιος και προφανώς αυτό είχε κατά νου η Αριστοτέλους και ο Alpha Κύπρου όταν έβγαζαν το πλάνο τους για τη νέα σεζόν. 

Η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, στον ALPHA Κύπρου.

Αφιερώματα, συνεντεύξεις, ανθρώπινες ιστορίες, ρεπορτάζ, γέλιο, ζωντάνια, νέα από τη μόδα, μαγειρική, φάρσες, εκπλήξεις, παιχνίδια, διαγωνισμοί και πολλά άλλα, με πολύ μεγάλη… αγάπη!


Μαζί της έχει τους βασικούς της συνεργάτες, την ομάδα της, με την οποία περνούν όμορφα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η ομάδα της εκπομπής της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απαρτίζεται από τους Χάρη Παπαθεοχάρους, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Τάσο Ευαγγέλου, Βαρβάρα Ζαχαρίου και Εριλένα Πελαγία.

Στην αρχισυνταξία η στενή συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Άντρη Αθανασίου και στην σκηνοθεσία ο Γιώργος Νταούλης, τον οποίο η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου αποκαλεί κύριο Νταούλη, on και off air.

Η Χριστιάνα επιστρέφει ανανεωμένη σε νέα ώρα μετάδοσης και συγκεκριμένα στις 15:30. Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline η αλλαγή στην ώρα της εκπομπής έγινε στα πλαίσια του προγραμματισμού του καναλιού των Λατσιών.

Η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 15:30 το απόγευμα στον ALPHA Κύπρου, με την ίδια παρέα, αλλά με ανανεωμένη θεματολογία, καινούριους συνεργάτες και νέα ένθετα.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->