Γνωστός Κύπριος τρελά ερωτευμένος! Οι υπέροχες εικόνες με τη σύζυγό του και η τρυφερή ευχή για τα γενέθλιά της! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/8/18

Γνωστός Κύπριος τρελά ερωτευμένος! Οι υπέροχες εικόνες με τη σύζυγό του και η τρυφερή ευχή για τα γενέθλιά της!Ένα χρόνο μετά το γάμο τους!


Είχε απασχολήσει αρκετά τη showbiz, με την προηγούμενή του σχέση, αφού ο Κύπριος προπονητής ποδοσφαίρου, είχε σχέση με την  Ελληνίδα ηθοποιό Βάσω Γουλιελμάκη.

Ο λόγος για τον Νίκκι Παπαβασιλείου, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του dailystarscy, μετά τη λήξη αυτής του της σχέσης, έχει βρει πλέον τον έρωτα στο πρόσωπό της εντυπωσιακής συζύγου του, Σουζάνας.


Οι δύο τους, εδώ και ένα χρόνο περίπου είναι παντρεμένοι και εκείνος δεν σταματά να εκφράζει τον έρωτά του στη σύζυγό του. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιεί για να το κάνει αυτό καθώς δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες με την αγαπημένη του.

Πρόσφατα δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα με αφορμή την πρώτη τους επέτειο, όπως επίσης και για να ευχηθεί στην αγαπημένη του για τα γενέθλια της γράφοντας χαρακτηριστικά: “Χρόνια πολλά γυναίκα μου”

Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες:


ilovestyle.com

Post Top Ad


-->