Φουντώνουν οι φήμες για το χωρισμό Αλέξανδρου Λυκουρέζου και Νατάσας Καλογρίδη! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/8/18

Φουντώνουν οι φήμες για το χωρισμό Αλέξανδρου Λυκουρέζου και Νατάσας Καλογρίδη!Είναι σίγουρα το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι αυτής της χρονιάς. Ο λόγος φυσικά για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Νατάσα Καλογρίδη.

Η είδηση της σχέσης τους έσκασε σαν βόμβα στον κόσμο της σόουμπιζ, όπως συνέβη και με τις φήμες για τον χωρισμό τους! Η σχέση του μέχρι πρότινος ερωτευμένου ζευγαριού δεν φαίνεται να κράτησε για πολύ, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν είναι πλέον μαζί και μάλιστα ο χωρισμός είναι επίσημος.


Το ζευγάρι δεν έχει καμία επαφή εδώ και 10 μέρες και μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος εθεάθη σε γάμο στη Χίο… ασυνόδευτος την ώρα που η Νατάσα ήταν στην Αθήνα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ciao η Νατάσα Καλογρίδη είναι πολύ στεναχωρημένη για το άδοξο τέλος της σχέσης τους, ενώ δεν διστάζει να επιρρίψει ευθύνες σε άτομα του στενού τους κύκλου, για τον χωρισμό.  Μεταξύ αυτών μάλιστα, είναι και η κόρη του Αλέξανδρου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, όπου η Νατάσα πιστεύει πως οι αντιδράσεις της επηρέασαν αρνητικά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τους οδήγησαν στον χωρισμό.

alphanews.live

Post Top Ad


-->