«Εύχομαι να βρω έστω ό,τι απέμεινε από το Γιώργο μου» - Συγκλονίζει η μητέρα του 30χρονου που εξαφανίστηκε! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

31/8/18

«Εύχομαι να βρω έστω ό,τι απέμεινε από το Γιώργο μου» - Συγκλονίζει η μητέρα του 30χρονου που εξαφανίστηκε!Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που η θάλασσα της Αλοννήσου «κατάπιε» τον Γιώργο Καραμιχαηλίδη.

Στο όμορφο νησί των Σποράδων βρέθηκε για ακόμη μία φορά η μητέρα του, Ματούλα Κοτρώτσιου. Ο άτυχος νέος εξαφανίστηκε τη νύχτα της 30ης Αυγούστου 2016 σε ηλικία 30 χρόνων.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εξαφάνιση του γιου της, η κ. Κοτρώτσιου τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του στο γραφικό λιμανάκι της Βότσης, απ’ όπου χάθηκε.


Την ίδια ώρα, αναμένονται δικαστικές εξελίξεις καθώς η κύρια ανάκριση της Εισαγγελέως Βόλου παραμένει ανοικτή μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εναντίον των δύο ψαράδων που είδαν τελευταίοι τον Γιώργο.

Η κατηγορία που τους βαραίνει είναι η έκθεση ατόμου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος.

Μιλώντας στο «Τούνελ» η κ. Κοτρώτσιου εμφανώς καταβεβλημένη, τόνισε: «Δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω αν δεν τιμωρηθούν όσοι έκαναν κακό στο γιο μου. Εύχομαι να βρω έστω ό,τι απέμεινε από το Γιώργο μου για να μπορέσω να του κάνω μια αξιοπρεπή κηδεία».athensmagazine.gr

Post Top Ad


-->