Ευνοημένη ή καταποντισμένη η Θέκλα από την μετακόμιση στην πρωινή ζώνη; –Τα νούμερα μίλησαν - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/8/18

Ευνοημένη ή καταποντισμένη η Θέκλα από την μετακόμιση στην πρωινή ζώνη; –Τα νούμερα μίλησαν


 

Η πρεμιέρα της Θέκλας Πετρίδου στην εκπομπή 'Μιλάμε Ανοιχτα' είχε μεγάλες αλλαγές και τα νούμερα έδειξαν την προτίμηση του κόσμου. 
Η Θέκλα Πετρίδου άλλαξε ώρα... Από η ώρα 3, με τη νέα σεζόν βρέθηκε στην πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα στις 9:30 το πρωί.

Η εκπομπή 'Μιλάμε Ανοιχτά' έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα, 28 Αυγούστου, και ο κόσμος φαίνεται ότι δεν δέχτηκε απλά την αλλαγή της ώρας, αλλά την αγκάλιασε κιόλας.


Φυσικά σε αυτό συνετέλεσαν κι άλλοι παράγοντες, όπως η θετικότητα της παρουσιάστριας, η οποία ανακοίνωσε την αλλαγή στους τηλεθεατές πριν πάει για διακοπές, μη κρύβοντας την χαρά της για την μετακόμισή της στην πρωινή ζώνη.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το 27,3 που έλαβε ως lead in από την εκπομπή του Αντρέα Δημητρόπουλου «Πρωτοσέλιδο».

Ακολουθεί πίνακας με τα νούμερα τηλεθέασης της Θέκλας Πετρίδου κατά την πρεμιέρα της, την Δευτέρα (27/8):tothemaonline.com

Post Top Ad


-->