Ένα μήνα πριν το γάμο του, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/8/18

Ένα μήνα πριν το γάμο του, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωήΣε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 27χρονος μοτοσικλετιστής από τη Λεμεσό, κάτοικος Παραλιμνίου, ο οποίος τραυματίστηκε έπειτα από σοβαρό τροχαία ατύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Παραλίμνι.


Ο 27χρονος, που είχε πάρει την μοτοσικλέτα με σκοπό να συμμετάσχει στην πορεία εις μνήμης των Ισαάκ και Σολωμού που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, ενώ κινείτο στην οδό Ηλία Παπακυριακού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να εκτιναχθεί στην άσφαλτο και να τραυματιστεί σοβαρά.


Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει υποσκληρείδιο αιμάτωμα, κάταγμα αριστερού πλευρού, αιμοθώρακα, κάταγμα θωρακικής και οσφυϊκής μοίρας και κάταγμα αυχένα.

Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο 27χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 27χρονος στις αρχές Σεπτεμβρίου έχει προγραμματισμένο το γάμο του. 


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->