Εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα ο άτυχος Σάββας… Βίαιη η σύγκρουση με το όχημα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/8/18

Εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα ο άτυχος Σάββας… Βίαιη η σύγκρουση με το όχημαΣυνεχίζεται η λήψη καταθέσεων ώστε να διακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το απόγευμα της 15ης Αυγούστου το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στον υπεραστικό δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Σάββας Βλάχος 37 ετών από τη Λευκωσία.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, «την 15ην Αυγούστου, γύρω στις 18.10 και ενώ ο Σάββας Βλάχος, 37 ετών, από τη Λευκωσία οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στον υπεραστικό δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης με κατεύθυνση προς την Ανθούπολη φαίνεται να εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 52χρονος». Ο 52χρονος είναι ο Έπαρχος Λευκωσίας Μάριος Παναγίδης.

Πρόσθεσε ότι «από το δυστύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά και οι οδηγοί και των δύο οχημάτων και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του Σάββα Βλάχου, ενώ ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο δεξί χέρι και πόδι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία».


Τα ενεχόμενα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές και μεταφέρθηκαν στην Τροχαία Λευκωσίας για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι μετέβησαν αμέσως στη σκηνή του δυστυχήματος μέλη της Δύναμης για επιτόπιες εξετάσεις, συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων και θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση τροχαίων δυστυχημάτων.

Εξάλλου, ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας φαίνεται να φορούσε το προστατευτικό του κράνος και ο έλεγχος αλκοόλης που έγινε στον οδηγό του οχήματος είχε μηδενική ένδειξη. 


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->