Δαλάκα- Ντάνος: Η συνάντηση στη Σκιάθο και τα βαριά λόγια - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/8/18

Δαλάκα- Ντάνος: Η συνάντηση στη Σκιάθο και τα βαριά λόγιαΠόλεμος ξέσπασε στο Instagram! Η Κατερίνα Δαλάκα πήγε στην Σκιάθο, την ίδια περίοδο που βρέθηκε εκεί και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και έγινε χαμός! «Φανς” του Ντάνου άρχισαν την επίθεση στο προφίλ της κατηγορώντας την… πως «θέλει να τον εκμεταλλευτεί για δημοσιότητα” ενώ οι δικοί της τους απαντούσαν πως «δεν έχει ανάγκη κανέναν Ντάνο”.

Γράφτηκαν πολλά… όρεξη να έχετε να διαβάζετε! Χαμός λέμε. Εγώ θα σας δώσω μια γεύση. Όμως θα σας ενημερώσω και για κάτι άλλο. Η Δαλάκα πήγε Σκιάθο και πόζαρε σε άλλη παραλία, όχι στις Κουκουναριές που εργάζεται ο Ντάνος και αυτή προβάλει. Μάλιστα κοινοποίησε και την τοποθεσία διαφημίζοντας την.


Σε μια άλλη φωτογραφία μας δείχνει πως βλέπει μέσα απο μια φωτογραφική μηχανή ότι κάνει σκι…. Χωρίς να βάλει τοποθεσία. Μήπως της μαθαίνει ο Ντανος; Και μήπως δεν βάζει όνομα γιατί θα το δούμε σε κάνα περίοδικό;;;;; Λεω εγώ…. Για να δούμε πόσο ανάγκη έχει τη δημοσιότητα… η απλά σνομπάρει τη παραλία του «φίλου» της….nassosblog.gr

Post Top Ad


-->