Το μεγάλο ευχαριστώ των γονιών της πεντάχρονης Μαρίας που ξεψύχησε στην άσφαλτο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/8/18

Το μεγάλο ευχαριστώ των γονιών της πεντάχρονης Μαρίας που ξεψύχησε στην άσφαλτοΕνάμιση μήνα μετά το θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λάρνακα, με θύμα την επτάχρονη Μαρία-Χριστίνα Δημητρίου, οι γονείς του άτυχου κοριτσιού θέλησαν να πούνε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για την στήριξη του, προς την οικογένεια τους.

Σε ανάρτηση στο facebook, αναφέρεται ότι «οι γονείς της Μαρίας Χριστίνας, Ανδρέας και Ρεβέκκα Δημητρίου, όπου στις 25/06/2018 μετά από τροχαίο δυστύχημα «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων, θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν ολόψυχα για την συμπαράσταση, την αγάπη και τη στήριξη που δείξατε όλο αυτό το διάστημα. Μέσα στο πόνο και στην απέραντη θλίψη τους η δικιά σας αγάπη αποδείχτηκε πολύ μεγάλη, όπως και η ευγνωμοσύνη τους για το μεγαλείο ψυχής που επιδείξατε.


Περαιτέρω, έχουν προχωρήσει στο κλείσιμο του λογαριασμού που με πρωτοβουλία φίλων ανοίχτηκε για οικονομική στήριξη της οικογένειας και με αυτή την ανάρτηση ευχαριστούν όλους και τον καθένα ξεχωριστά για όλα!

Η Μαρία Χριστίνα άφησε μεγάλο κενό και αυτές τις δύσκολες στιγμές ήταν μεγάλο βάλσαμο για την οικογένεια η αγάπη και οι προσευχές σας!»

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος οδηγός που προσέκρουσε βίαια στο όχημα της οικογένειας, καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλάκιση.
Ο 35χρονος, είχε αποκοιμηθεί και ξύπνησε στο σημείο όπου ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο του, ενώ σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ είχε θετική ένδειξη στα οπιοειδή. Επίσης οδηγούσε με ληγμένη άδεια.
reporter.com.cy

Post Top Ad


-->