Αποκλειστικό. Έρχεται συνεργασία-φωτιά για γνωστό Κύπριο και τον μάνατζερ ράγκμπι. ΔΕΙΤΕ τι ετοιμάζουν - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/8/18

Αποκλειστικό. Έρχεται συνεργασία-φωτιά για γνωστό Κύπριο και τον μάνατζερ ράγκμπι. ΔΕΙΤΕ τι ετοιμάζουνΟ Andrew S -κατά κόσμον Ανδρέας Στυλιανού- έχει ένα φυσικό ταλέντο: να ξεσηκώνει τον κόσμο με την μουσική του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει βραβευτεί ως ο «Καλύτερος Dj στην Ευρώπη».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως με την εμφάνισή του στο Grado Club στην Σίφνο που έλαβε χώρα το Σάββατο 18/8, πλήθος κόσμου έτρεξε να απολαύσει τον Κύπριο Dj, Andrew S.
Όπως μάλιστα θα δείτε στα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, το Grado Club ήταν ασφυκτικά γεμάτο.
 


Ο Ανδρέας Στυλιανού εκτός από επιτυχημένος επαγγελματίας είναι και ένας επιτυχημένος οικογενειάρχης. Εκτός από την δουλειά, υπήρξε χρόνος και για τις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί της Σίφνου, παρέα επίσης με το φίλο του και γνωστό Κύπριο επιχειρηματία Ανδρέα Παττίχη και με τον Πάνο Αργιανίδη, πρώην παίκτη του ριάλιτι «Survivor». Κάτι ετοιμάζουν. Τί είναι αυτό; 

Τον προσεχή Νοέμβριο, θα λάβει σάρκα και οστά μια συνεργασία η οποία θα ταρακουνήσει ολόκληρο το Νησί της Αφροδίτης. Ένα μεγάλο project ετοιμάζεται στην Αγία Νάπα και στο A Club.

Οι συζητήσεις έχουν γίνει και οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει. Ανδρέας Στυλιανού στα deck και Πάνος Αργιανίδης σε ρόλο έκπληξη στο A Club. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, ο Ελλαδίτης Πάνος Αργιανίδης μεταβαίνει τακτικά στο νησί μας.


Η συνεργασία  Andrew S - Πάνου Αργιανίδη είναι γεγονός!


Ο Dj Andrew S μαζί με τον Dj Summer στο Grado Club
Ο ΑνδρέαςΣυλιανού μαζί με τον Ανδρέα Παττίχη και τον  Πάνο Αργιανίδη

Post Top Ad


-->