«Αγαπώ σε και γουστάρω τρελά..» Βροντοφωνάζει η Θέκλα Πετρίδου με μια φωτογραφία! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/8/18

«Αγαπώ σε και γουστάρω τρελά..» Βροντοφωνάζει η Θέκλα Πετρίδου με μια φωτογραφία!Η Θέκλα Πετρίδου είναι μια γυναίκα έξω καρδιά και αυτό είναι που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.


Η γνωστή ψυχολόγος με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε κατάθεση ψυχής με θερμές ευχές προς τον πρωτότοκο γιο της, που έχει τα γενέθλια του.


Βροντοφωνάζοντας πόσο αγαπά τον γιο της, αλλά και πόσο τον θαυμάζει, η Θέκλα συμβουλεύει το παιδί της να ανοίξει τα φτέρα του και να ζήσει. Φυσικά οι ευχές από τους ακόλουθους της στο Instagram για τα γενέθλια του γιού της έπεσαν βροχή.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση και τα τρυφερά λόγια της Θέκλας:


Γιε μου να ζήσεις, να χαίρεσαι! Πριν 21 ακριβώς χρόνια, 1.45πμ στη Θεςσαλονίκη, ήρθες στη ζωή μου και έφερες τα πάνω κάτω. Η γέννηση σου είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές που αξιώθηκα να ζήσω. Τόση λαχτάρα, τόση ανυπομονησία, τόση αγάπη από την πρώτη μέρα που επιδίωξα συνειδητά να γίνω η μητέρα σου. Ήθελα να γίνω μάνα, και πήρα την ευθύνη να σε φέρω στον κόσμο. Και χαίρομαι, χαίρομαι πάρα πολύ που το τόλμησα και που το στήριξα όσο καλύτερα μπόρεσα. Λάζαρε, αγαπώ σε και γουστάρω τρελά το τυπάκι που είσαι. Θαυμάζω το μυαλό σου, την αφοσίωση σου στους στόχους σου, το χιούμορ σου και την αίσθηση ευθύνης που έχεις. Αγαπώ σε γιε μου, πρωτότοκε μου και χαίρομαι πολύ για σένα. Άνοιξε τα φτερά σου, αγάπη μου και ΖΗΣΕ! 💙💙💙 #son #lovemyson💙 #birthdaycelebration #birthday #21
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θέκλα Πετρίδου (@theklapetridou) στις
lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->