Αυτός είναι ο δολοφόνος με τα 14 ονόματα που συνελήφθη στα κατεχόμενα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/8/18

Αυτός είναι ο δολοφόνος με τα 14 ονόματα που συνελήφθη στα κατεχόμεναΌπως τόσοι άλλοι κακοποιοί, έτσι και ο 35χρονος Caril Riddington βρήκε καταφύγιο στα κατεχόμενα όπου κρυβόταν τα τελευταία χρόνια για να αποφύγει τη σύλληψη και τη φυλάκιση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Riddington θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του George Barker,ενός 24χρονου που διαπράχθηκε το πρωί της 14ης Νοεμβρίου του 2016, έξω από ένα γυμναστήριο της περιοχής του Bexley στη Μεγάλη Βρετάνια.

Ο Caril Riddington μετά τη διάπραξη της δολοφονίας εξαφανίστηκε και αφού άλλαξε το όνομα του ταξίδεψε από το Μάντσεστερ στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Η βρετανική αστυνομία των επικήρυξε με το ποσό των 10 χιλιάδων λιρών ενώ θεωρείτο πολύ επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια.


Βρετανικά και τουρκικά δημοσιεύματα σημειώνουν πώς τα δύο τελευταία χρόνια που αναζητείται από τις αρχές ο Riddingto,n άλλαξε πάνω από 14 ονόματα ενώ βρήκε καταφύγιο στα κατεχόμενα, όπου γνώριζε πως δύσκολα θα γινόταν αντιληπτός.

Ωστόσο μετά από σχετικές πληροφορίες της Interpol και πιέσεις προς τις κατοχικές αρχές του ψευδοκράτους, ο Riddington συνελήφθη χθες και αναμένεται να μεταφερθεί στην Τουρκία όπου ακολούθως θα παραδοθεί στα χέρια των βρετανικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Riddington βρισκόταν στην Κύπρο τα δύο τελευταία χρόνια με πλαστό διαβατήριο Ζάμπιας και το όνομα "Ricky de Bruin", το οποίο απέκτησε στη Γερμανία.

Μάλιστα προχώρησε σε αλλαγές στην εμφάνιση του, αφού άφησε μακριά ξανθά μαλλιά και μπαινόβγαινε ανενόχλητος στο ψευδοκράτος.reporter.com.cy

Post Top Ad


-->