ΣΟΚ! Αυτοκτόνησε παίκτης δημοφιλούς ριάλιτι – Κάλεσε για βοήθεια αλλά… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/8/18

ΣΟΚ! Αυτοκτόνησε παίκτης δημοφιλούς ριάλιτι – Κάλεσε για βοήθεια αλλά…Μόλις σε ηλικία 30 ετών «έφυγε» ο γνωστός παίκτης του ριάλιτι του τηλεοπτικού δικτύου TLC. Πρόκειται για τον James “L.B.” Bonner, ο οποίος συμμετείχε στην εκπομπή «My 600-lb Life», η οποία παρακολουθεί την ζωή υπέρβαρων ατόμων κατά την προσπάθεια τους να χάσουν κιλά.

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης ο ίδιος αυτοκτόνησε στις 2 Αυγούστου με πυροβόλο όπλο και οι αστυνομικοί τον βρήκαν σε πάρκο στο Lexington, SC.


Ο James πριν αυτοκτονήσει κάλεσε τις αρχές για βοήθεια, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού η τηλεφωνήτρια δεν μπορούσε να τον ακούσει, καθώς η γραμμή είχε πολύ κακό ήχο.

Ο 30χρονος προσπάθησε να πει τη διεύθυνση του σπιτιού του, ωστόσο μετά από την επισήμανση του κέντρου βοήθειας ότι δεν καταλαβαίνουν τι λέει, έκλεισε το τηλέφωνο. Οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να τον καλέσουν πίσω, ωστόσο έβγαινε κατευθείαν ο τηλεφωνητής.

Επίσης τις αρχές για βοήθεια κάλεσε και η μαμά του, η οποία φοβισμένη μετέφερε ότι ο γιος της απείλησε στα κοινωνικά δίκτυα ότι θα αυτοκτονήσει. Όπως αναφέρει το TMZ, η μητέρα του είχε εκφράσει τις ανησυχίες της και στους παραγωγούς του ριάλιτι που συμμετείχε ο γιος της, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την τραγική κατάληξη.faysbook.gr

Post Top Ad


-->